Als er iemand gaat remmen op de snelweg schiet ik nog in de stress

Ook letselschade claimen?

Wendy werd op de snelweg van achteren aangereden toen er een file ontstond.

Op de snelweg ontstond er een file. Ik kon nog remmen maar de persoon achter mij niet. Dus die botste van achteren tegen mij op. Ik hield er een whiplash aan over en een scheurtje in mijn kies.

Ik ben toen in contact gekomen met Daniëlle Valstar van BSA. Zij heeft mij echt super kunnen helpen. Ze toonde veel begrip en ik vond haar zakelijk gezien ook heel sterk. Ze weet waar ze over praat en weet wat ze moet doen en hoe ze het moet doen. Ze was altijd heel spontaan en fijn in de omgang.

Een nichtje van mij heeft recentelijk een ongeluk gehad en ik heb haar onmiddellijk Daniëlle geadviseerd. Zo van: joh, neem contact met haar op. En dat heeft ze ook gedaan.

Stress

Inmiddels is het wel weer goed met me. Alleen als er iemand gaat remmen op de snelweg schiet ik nog in de stress.

Ik zag het ongeluk aankomen en toen heb ik mezelf schrap gezet. Uiteindelijk bleek ik daardoor een soort microscheurtje in mijn kies te hebben opgelopen. Eerst had men het geprobeerd te vullen en had men er nog van alles aan gedaan. Maar uiteindelijk was het toch echt nodig om een implantaat aan te brengen.

Bloemetje

Het enige wat ik jammer vond – maar dat lag niet aan BSA – is dat ik achter af nooit meer iets heb vernomen van de tegenpartij die het ongeluk had veroorzaakt. Op het moment dat mij zoiets zou overkomen, zou ik me superschuldig voelen, desnoods een bloemetje hebben gestuurd. Je wisselt tenslotte toch adressen uit via dat formulier dat je invult. Dus dat zou ik dan gedaan hebben. Niet dat je het daarmee goed kan maken maar psychisch verzacht je daarmee wel een beetje de pijn. Maar die persoon heeft helemaal geen contact met me gezocht.

Het was heel duidelijk. Hij knalde op mij en dat was het. Er was daarom ook geen discussie over wie er schuldig was. Dat was wel heel fijn. Het is uiteindelijk ook allemaal helemaal netjes opgelost. Maar persoonlijk zou ik dat op die manier nog hebben gedaan. Maar nogmaals: daar kan BSA verder niets aan doen.

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.