Binnenkort wil ik eigenlijk wel weer eens naar de huisarts

Rob 10/05/2020

Ook letselschade claimen?

Rob werd een jaar geleden van achteren aangereden door een oplegger met auto’s. Hij twijfelt of zijn medische behandeling wel de juiste is.

In mei 2019 toen ik van m’n werk kwam, ben ik in Zwolle van achteren aangereden door een oplegger met auto’s. Dus die kwam best wel even binnen. Ik had te maken met een leasebedrijf dat ik heb ervaren als een buitengewoon moeilijke club als het gaat om schadeafwikkeling. Buiten dat had ik direct nekklachten en na die tijd ben ik daarvoor diverse keren naar fysotherapie geweest. Dit start binnenkort weer op. De afgelopen weken kon ik natuurlijk niet naar de fysiotherapeut vanwege de coronacrisis.

Allemaal geregeld

Via het leasebedrijf ben ik toen bij BSA terecht gekomen. Mijn zaak werd behandeld door Daniëlle Valstar. Zij is steeds contactpersoon naar de verzekeringsmaatschappij geweest. Daar was ik erg positief over. Zij was optredend, kordaat, niet ingewikkeld. Ze benoemde de dingen zoals ze heten. Ik kon zorgeloos mijn eigen dingen doen en achter de schermen heeft ze het allemaal geregeld. Ze was vlot met antwoorden. Als ik iets niet compleet ingevuld of aangevuld had dan kwam ze altijd snel terug.

Je moet het natuurlijk even de tijd gunnen maar ze kwam al vrij snel met een voorstel. Dus met de hele afhandeling ben ik zeker tevreden ja. Ik wil niet zeggen dat je met financiën heel blij moet zijn maar het is tenminste iets. Het heet dan opgelost te zijn.

Nekklachten

Nou zit ik wel nog steeds met nekklachten. Maar goed, je wordt ook een dagje ouder en je krijgt wel meer klachten dus… Ik heb in mijn onderrug ook nog wel pijn maar je leert met de dingen leven. Eerst dacht ik dat het vooruit ging maar in alle eerlijkheid… Ik heb nu zes weken geen therapie gehad… Het wordt niet beter, het wordt niet slechter maar de therapie heeft eigenlijk ook niets opgelost. Ik twijfel daarom ook om meteen weer een afspraak te maken. Ik vraag me af of dat wel zin heeft, of ik wel de juiste behandelmethode volg. Binnenkort wil ik eigenlijk wel weer eens naar de huisarts. Misschien kan hij iets anders voorstellen.

Ik was positief aan het einde van de rit. Niet voor de medische oplossing, wel voor de zakelijke afhandeling. Uiteindelijk wil je ook niet meer dagelijks geconfronteerd worden met dat ongeval dat inmiddels al weer een jaar geleden is. Je wilt iets afsluiten. Het is goed zo. Ik ga de verdere behandeling zeker weer oppakken. Maar dan anders.

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.