Blijkbaar heeft het allemaal zijn tijd nodig

Thom 26/05/2020

Ook letselschade claimen?

Thom Dommisse was betrokken bij een kettingbotsing en er reed van achteren een auto op hem in. Daar heeft hij nog steeds nek-, schouder- en rugklachten van. Gelukkig heeft BSA hem goed kunnen helpen met de schadeafhandeling.

Ik zat in een kettingbotsing en ben van achteren aangereden. Een auto kwam van achteren binnen geknald bij mij. Dat was nogal een flinke tik. Mijn auto had fors wat schade en ik had flink wat letsel. Ik heb daar toch wel een aantal weken fors hinder van ondervonden. Ik ben nog altijd een beetje stijf in de nek en in de schouders. En dan praat je toch over 20 februari. Dus dat is nu bijna drie maanden geleden. Ik ga er maar vanuit dat het allemaal wel weer zal herstellen.

Schadeafhandeling

Nek, schouders, pijn in de rug, dat waren wel mijn voornaamste beperkingen. Daniëlle van BSA heeft me bij de schadeafhandeling goed geholpen. Dat heeft ze naar mijn volle tevredenheid opgepakt en afgehandeld. Ieder zijn vak.

De klachten zijn inmiddels minder maar niet over. Ik heb nog regelmatig last van mijn nek. Na een dag eigenlijk al. Zeker als je vermoeid bent. Het is nu drie maanden later. Blijkbaar heeft het allemaal zijn tijd nodig. Ik heb ook een stuitingsbrief van Daniëlle gehad. Dus met andere woorden: op het moment dat het over een paar jaar nog gaande is, gaan we de tegenpartij opnieuw informeren zodat we deze zaak mogelijk kunnen heropenen.

Traject

Ik had een heel traject moeten volgen met fysiotherapie en dergelijke. Maar door corona is dat helemaal op losse schroeven komen te staan. Zodra mijn fysiotherapeut weet wanneer hij weer kan opstarten, gaat hij zijn agenda erbij pakken en een afspraak met me maken. Daar kijk ik erg naar uit.

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.