Direct na de klap deed het onbeschrijflijk veel pijn

Judith 23/04/2019

Ook letselschade claimen?

Judith fietst samen met haar dochter in een bocht over het fietspad. Plotseling verschijnt er een veel te hard rijdende, tegemoetkomende scooter in de binnenbocht die het stel niet meer kan ontwijken. De scooter komt met zijn stuur op hoge snelheid frontaal tegen de hand van Judith aan.

Uitwijken ging niet meer

“Terwijl ik samen met mijn dochter op de fiets onderweg was en door een bocht fietste, kwam er in tegenovergestelde richting een veel te hard rijdende jongen op een scooter aanrijden. Door zijn hoge snelheid moest hij de binnenbocht wel nemen om zelf niet uit de bocht te vliegen. Maar ja, daar fietste ik dus al. Uitwijken ging voor ons ook niet, want daar stond een grote boom. Het stuur van zijn scooter knalde toen frontaal tegen mijn hand en pols aan.”

Hij maakte zich totaal niet druk om mij!

“Ja, en toen was de boel kapot. Gelukkig kon mijn dochter voorkomen dat ik zou vallen, door me voor zover dat ging nog met haar fiets op te vangen. De scooterrijder bekommerde zich na het ongeval vooral om de schade aan zijn eigen scooter en maakte zich niet druk om mij, terwijl ik enorm veel pijn had. Het deed echt onbeschrijflijk veel pijn. Ik ben naar het ziekenhuis gegaan, waar mijn pols en twee middenhandsbeentjes gebroken bleken.”

Werken ging niet meer

“Ik kwam thuis met mijn arm in het gips. Ongeveer een week later volgde er een operatie waarbij er plaatjes in mijn hand zijn gezet. Ook letterlijk kwam ik thuis te zitten, want werken ging niet meer. Mijn werkgever heeft toen BSA voor me ingeschakeld, waar ik in contact kwam met Hans Bout. Hij heeft ons vanaf het begin enorm goed geholpen!”

Heel blij met de hulp en ondersteuning van Hans Bout

“Zelf had ik namelijk geen idee hoe ik deze situatie aan moest pakken. Het was een grijs gebied voor mij. Ik wist niet waar ik aan begon, maar ook niet wat er allemaal mogelijk was. Zeker doordat de tegenpartij zich heel vervelend opstelde terwijl ik juist het slachtoffer was, werd ik vastberaden om tot het uiterste te gaan. Ik pikte het niet langer. Ik ben daarbij echt heel blij met de hulp en ondersteuning van Hans. Hij is thuis langsgekomen en heeft alles over mijn rechten uitgelegd. Dat was heel verhelderend.”

BSA ging net een stapje verder dan ik had verwacht

“Uiteindelijk duurde het ruim drie maanden voordat ik weer kon autorijden en werken. Autorijden ging niet meer omdat mijn dominante hand bij de aanrijding was geraakt. Hans Bout heeft een goede schadevergoeding en smartengeld geregeld, waarbij het functieverlies in mijn hand is meegerekend. Ik kan mijn hand helaas nooit meer sluiten zoals vroeger. Hans regelde zelfs een afspraak bij een gespecialiseerde kliniek en expert op het gebied van mijn letsel. Dat was echt heel fijn en waardeer ik nog steeds enorm!”

Ik weet nu wat mijn rechten zijn

“Ik ben zeer tevreden met de totale schadeloosstelling. Ik was echt niet uit op een hoge schadevergoeding hoor, maar ben vooral heel blij dat Hans ons in een lastige periode zo goed heeft geholpen. Het was fijn dat je iemand aan je zijde hebt die precies weet wat je rechten zijn en hoe je met een situatie zoals de mijne moet omgaan. Daar heeft Hans me prima bij geholpen en daar ben ik echt ontzettend blij mee!”

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.