Het is natuurlijk zonde om dingen te betalen als je helemaal niet schuldig bent

Ook letselschade claimen?

Arjen werd tijdens een file van achteren aangereden. Met een lichte spierscheuring in een nek- of schouderspier tot gevolg.

Ik heb op een snelweg een kop-staartbotsing gehad. Er stond een file en iemand kwam van achteren op me ingereden. Daarbij heb ik een nek-of schouderspier serieus zeer gedaan. Het was een lichte spierscheuring of iets dergelijks. Daar heb ik zo’n twee à drie maanden serieus last van gehad. Dat ik slecht kon slapen en daardoor minder goed op m’n werk omdat ik vermoeid was…

Ik heb toen contact gehad met Daniëlle Valstar van BSA. De vraag was – omdat ik naar de fysiotherapeut moest – hoe ik die kosten zou kunnen verhalen. Het duurde allemaal wat langer en het werd snel duurder. Dus dan moet je toch eens even kijken wat je dan precies kan verhalen. Het is natuurlijk zonde om dingen te betalen terwijl je eigenlijk helemaal niet schuldig bent.

Alles geregeld

Uiteindelijk heeft Daniëlle me uitgelegd wat de mogelijkheden waren en me eigenlijk heel netjes daarin begeleid. Het enige wat ik hoefde te doen was af en toe de informatie geven die zij nodig had om verder te komen. Voor de rest heeft zij eigenlijk alles geregeld.

Ik ben achteraf heel erg tevreden. Het is voor mij allemaal boven verwachting geweest. De financiële vergoeding was ook ruim voldoende – ik kon er de kosten zeker mee dekken – dus helemaal niets te klagen eigenlijk. Ik vond het ook heel prettig hoe Daniëlle me geholpen heeft. Veel meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Gewoon goed geregeld.

Slapeloze nachten

Gelukkig gaat het nu weer heel goed met me. De slapeloze nachten zijn over. Ik heb ook geen pijn meer. Zelfs de tintelende handen – dat was mijn laatste klacht – zijn helemaal over. Eigenlijk is het nu weer net zoals vóór het ongeluk.

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.