Het voelde na de aanrijding alsof ik weer terug was bij af

Pieter 30/07/2019

Ook letselschade claimen?

Pieter (52) wil een rotonde oprijden en moet hard remmen als er plotseling een auto voor hem schiet. Een achteropkomend voertuig boort zich in zijn auto, waardoor hij nekklachten oploopt en het herstel van zijn bestaande medische klachten een stevige terugslag krijgt.

“Ik reed op een rotonde en opeens schiet er een auto voor mijn neus. Ik moest hard remmen, waarna vrijwel direct iemand vol achterop mijn auto klapte. De schade was enorm. Met mij ging het toen nog relatief goed, maar mijn auto moest weggesleept worden en is uiteindelijk zelfs total loss verklaard. Hoewel ik het er zelf naar omstandigheden nog redelijk vanaf had gebracht, begonnen niet lang na het ongeval de nekklachten.”

Fysieke en geestelijke terugslag

“Daar kwam bij dat ik op het moment van de aanrijding bezig was met reïntegreren. Een half jaar voor de aanrijding heb ik namelijk een grote epileptische aanval gehad, waarvoor ik in het ziekenhuis terechtkwam en ben behandeld. Daar heb ik zowel fysiek als geestelijk veel last van gehad. Het voelde na de aanrijding ook echt alsof ik weer terug was bij af. Dat gaf me geestelijk ook een behoorlijke terugslag, want ik was juist zo goed op weg met mijn herstel en reïntegratie. Voor mijn gevoel was ik ineens weer terug op het punt waar ik een aantal maanden geleden was. Ik wist direct dat mijn volledige herstel nu weer langer zou gaan duren.”

Daniëlle heeft veel voor me betekend

“Vrij snel na het ongeluk werd ik gebeld door BSA, daar hoefde ik helemaal niets voor te doen. Mijn werkgever of leasemaatschappij hadden mijn gegevens al doorgegeven. Dat was erg prettig, waarna Daniëlle mijn vaste contactpersoon werd. Zij heeft alles voor me opgepakt. Ook het verhalen van de schade door de gevolgen van mijn medische terugval nam ze daarin mee. Maar wat heeft Daniëlle veel voor me kunnen betekenen. Ze pakte mijn zaak volledig op en heeft me echt goed geholpen. Ze vroeg ook regelmatig hoe het met me ging en hoe het met mijn herstel was, maar ook of ik daarvoor nog extra kosten had gemaakt. In eerste instantie waren dat vooral kosten voor fysiotherapie, waarvoor ik heel snel een voorschot kreeg. Ook dat was erg fijn. Ze hield goed op de hoogte van de afhandeling.”

Herstel en schadevergoeding

“Het gaat nu weer beter met me en ik voel me eigenlijk weer 100 procent. Daar ben ik erg blij mee en ik kijk ondanks het ongeval terug op een perfect contact met BSA en Daniëlle. Ondanks de lastige situatie begreep ze waar ik mee zat en hoe ik me voelde. Het contact was perfect vind ik, dat heeft ze heel goed gedaan. Uiteindelijk heb ik ter compensatie van de aanrijding en de gevolgen daarvan een nette, maar realistische vergoeding ontvangen. Mijn kosten zijn vergoed en Daniëlle heeft de complete schadeclaim voor me verzorgd. Ik vind het gewoon klasse werk van haar.”

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.