Hij zat te spelen met zijn telefoon

Henny 04/09/2109

Ook letselschade claimen?

Henny (54) staat op een afrit van de A2 in de file. Het verkeer rijdt steeds een stukje en komt dan weer tot stilstand. Op het moment dat alles weer begint te rijden en daarna toch weer stopt, rijdt een achteropkomende automobilist vol in op de auto van Henny. Zijn auto is total loss, maar ook de lichamelijke gevolgen blijken later groot. BSA hielp hem.

“Er stond een file op een afrit van de A2 waar ik moest afslaan. Ik sluit rustig aan in deze file en zie dat de auto achter mij dat ook doet. Op het moment dat de file weer begint te rijden, kijk ik in mijn binnenspiegel ook even wat de achteropkomende bestuurder doet. Ook hij trekt op, maar ik zie wel duidelijk dat hij met zijn telefoon zit te spelen. Toen ik na 100 meter weer moest remmen, deed hij dat niet.”

Whiplash en tinnitus

“Na de klap zie ik dat mijn auto total loss is, maar lijkt de persoonlijke schade in eerste instantie gelukkig mee te vallen. Waarschijnlijk komt dat door de adrenaline, want op weg naar huis beginnen de klachten toch al snel op te zetten. Eerst vooral met last van mijn nek en voeten, met niet veel later daar ook pijn in mijn onderrug en een vervelende piep in mijn oor.”

De tinnitus gaat helaas nooit meer weg

“Werken ging direct na het ongeval al niet meer door mijn whiplash en onderrugproblemen. Daar moest echt naar gekeken worden, want ik kon in die periode niet eens meer bukken. Autorijden ging daardoor niet meer. Dat was extra vervelend, omdat ik voor mijn werk veel in de auto zit. Uiteindelijk heb ik bijna zes weken niet gewerkt. De ergste klachten waren toen minder, alleen gaat de tinnitus volgens de artsen helaas nooit meer weg. Gelukkig kan ik er naar omstandigheden nu wel redelijk mee omgaan. Naast mijn werk heb ik een eigen bedrijf, waarvoor ik mijn werkzaamheden uiteindelijk helaas heb moeten stoppen.”

In contact met Daniëlle van BSA

Via een aanbeveling van Leaseplan kwam ik na het ongeval in contact met Daniëlle van BSA. Ik wist trouwens eerst helemaal niet dat het mogelijk was om geheel kosteloos een letselschadebedrijf in te schakelen. Het contact verliep vooral per mail en telefonisch, maar daarnaast is ze twee keer bij me thuis geweest en heb ik een keer bij BSA op kantoor een gesprek gehad. Toen we samen met de tegenpartij een gesprek hadden, was het trouwens maar goed dat Daniëlle erbij was. De tegenpartij stelde namelijk allerlei vragen, waarop Daniëlle aangaf dat ik daar helemaal niet op moest en hoefde te antwoorden. De verzekeraar wilde zelfs de contactgegevens van klanten van mijn eigen bedrijf om navraag te doen, wat natuurlijk veel te ver ging. Ook daar is Daniëlle goed mee omgegaan.

Het contact met Danielle is perfect verlopen. Ze heeft echt voor me gevochten en hield me altijd goed op de hoogte. Ze vroeg indien nodig altijd netjes vooraf toestemming om een bepaalde actie te ondernemen. Ze wist precies wat ik wel en niet tegen de verzekeraar moest zeggen, zeker op de momenten waarop het over bedragen of persoonlijke informatie ging.”

Letselschadevergoeding

“Daniëlle heeft haar best gedaan voor de letselschadevergoeding. In eerste instantie probeerde de tegenpartij me akkoord te laten gaan met slechts een derde van het bedrag dat uiteindelijk is overeengekomen. De vergoeding die ik heb ontvangen maakt alles wel gemakkelijker, vooral omdat ik toch best wat inkomsten mis van mijn eigen bedrijf. Ook daar is rekening mee gehouden. Ik weet natuurlijk niet hoe het bij een ander bedrijf zou zijn gegaan, maar de kans is groot dat we dan op een derde van het uiteindelijke bedrag waren uitgekomen. Daniëlle is echt een stap verder gegaan.”

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.