Ik ben geen thuiszitter en wilde graag weer aan de slag

Jaimy 24/04/2019

Ook letselschade claimen?

Jaimy is voor haar werk als taxichauffeur onderweg, tot een vrachtwagen plotseling achterop haar taxi klapt. In eerste instantie lijkt er naast de nodige blikschade verder niets aan de hand. Toch komt ze de volgende dag met behoorlijke rugklachten thuis te zitten. En dat is lastig voor iemand die graag werkt.

“Ik reed met mijn taxi op de A15 bij Papendrecht en was onderweg naar een klant. Terwijl het op de weg snel drukker wordt en het verkeer langzaam tot stilstand komt, krijg ik ineens een behoorlijke klap. Er is een vrachtwagen achterop mijn taxi gereden. Direct nadat het gebeurde denk ik nog: “nou, daar ben ik goed vanaf gekomen!” Met zo’n groot en zwaar voertuig had het namelijk al heel snel compleet anders af kunnen lopen. Ik dacht in eerste instantie dat ik nergens last van had en vulde het schadeformulier met de chauffeur van de vrachtwagen in.”

Ik ben geen thuiszitter en wilde graag weer aan de slag

“Pas de volgende dag bleek dat ik puur op adrenaline had gehandeld, want ik kreeg enorm veel last van mijn rug. Vooral halverwege mijn rug deed het veel pijn. Uiteindelijk heb ik daardoor drie weken niet kunnen werken. Ik ben geen thuiszitter en begon, zodra het weer enigszins kon, met het rijden van een route om te kijken hoe dat beviel. Elke week bouwde ik het aantal uren langzaam weer op. Eerst weer vier dagen per week vijf uur per dag en als het even niet meer ging, dan reed ik naar huis.”

Daniëlle heeft alles voor me geregeld

”Mijn schade- en contactgegevens waren inmiddels door mijn werkgever doorgestuurd. Daniëlle Valstar van BSA nam toen contact met me op. Daar was ik heel blij mee. Sterker nog, als ze me toen niet gebeld had, dan was het allemaal nooit zo netjes afgehandeld! Ik heb gelukkig nog nooit een aanrijding gehad, ondanks mijn werk als taxichauffeur waardoor ik veel op de weg zit. Ik heb de hele zaak aan Daniëlle overgelaten. Zij heeft alles voor me geregeld.”

Drie losse schade-uitkeringen

“Het contact met Daniëlle verliep zowel telefonisch als per e-mail heel goed. Ik hoefde gelukkig geen contact met de tegenpartij te onderhouden, ook dat heeft ze allemaal voor me uit handen genomen. Uiteindelijk heb ik drie losse schade-uitkeringen ontvangen. Dat vond ik heel fijn. Op die manier kon ik gedurende mijn herstel al de nodige kosten vergoeden. Zo heb ik onder andere een speciaal ergonomisch kussen aangeschaft, wat zorgde voor een verlichting van mijn rugklachten. Ook de loonschade is vergoed, met nog een deel smartengeld. In totaal ontving ik € 8.000.”

Gelukkig helemaal hersteld

“Het is inmiddels ongeveer tien maanden na het ongeluk en ik ben gelukkig weer helemaal hersteld. Ik ben zeer tevreden met de vergoeding. Ik draai mijn uren weer met veel plezier en net zoals vroeger. Ik kijk met een tevreden gevoel terug op de schadeafhandeling. Hopelijk was dit niet alleen mijn eerste aanrijding ooit, maar ook mijn laatste!”

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.