Ik ging heel hard op de rem

Ook letselschade claimen?

Bart reed op zijn scooter op een fietspad. Een auto van rechts zou hem voorrang moeten geven maar komt met een dermate hoge snelheid aanrijden dat hij pas tot stilstand komt op het fietspad. Bart schrok hiervan, moest hard remmen, schuift vervolgens onderuit en komt tot stilstand tegen de auto.

Ik had zo’n drie jaar geleden een scooterongeluk. Er kwam iemand heel hard aanrijden. Daar schrok ik van. Ik ging heel hard op de rem en ging toen nogal ongelukkig onderuit. Ik had verwondingen aan mijn gezicht waar ik nu nog steeds littekens van heb. En ik had last van mijn hand.

Buren

Ik heb daarna contact gehad met Daniëlle Valstar van BSA voor de afhandeling. Zij heeft eigenlijk alles opgepakt en heeft de hele zaak met de tegenpartij heel netjes afgehandeld. Ik was er heel tevreden over. Ook over het resultaat. Ze heeft het gewoon goed gedaan. Ik vond het ook fijn dat ze dan bij je langs kwam. BSA is me in ieder geval zo goed bevallen dat ik het al heb aangeraden aan de buren.

Inmiddels gaat het in theorie wel goed met me. Wel heb ik nog steeds af en toe last van mijn hand. Ik heb net een huis gekocht en daar zou ik best veel aan willen doen. Maar dat gaat gewoon niet altijd zoals ik graag wil omdat mijn hand zo nu en dan nog pijn doet. Daar moet ik me nu even op aanpassen.

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.