Ik had nog wel een tijd last van paniekaanvalllen

Ook letselschade claimen?

Marieke werd tijdens haar werk van achteren aangereden. Gelukkig heeft ze er niets blijvends aan overgehouden.

Een half jaar geleden heb ik een aanrijding gehad tijdens mijn werk. Ik zit vaak op de weg voor mijn werk namelijk. Ik werd van achteren aangereden. Daarna heb ik nekklachten gehad en zo’n drie maanden thuis gezeten. Hierna ben ik langzaam aan weer gaan opbouwen.

Ik had nog wel een tijd last van paniekaanvallen, angstaanvallen tijdens het autorijden. Daarvoor heb ik toen ook hulp gehad. En dat is gelukkig wel overgegaan. Uiteindelijk ben ik weer volledig aan het werk gegaan. Ook durf ik weer gewoon in de auto te stappen.

Na het ongeluk had ik voor de financiële afhandeling contact gehad met Daniëlle Valstar van BSA. Qua afhandeling heeft zij eigenlijk alles geregeld. Daar heb ik heel weinig voor hoeven doen dus daar was ik wel heel blij mee. Uiteraard moest ik wel eerst wat informatie aanleveren. Zij moet natuurlijk ook weten waar ze wat mee kan en waar ze wat mee moet. Dat was allemaal heel goed geregeld. Ook over het resultaat was ik uiteindelijk heel tevreden.

Inmiddels gaat het weer heel goed. Eigenlijk heb ik helemaal nergens last meer van. En dat is fijn want je kan er ook heel lang mee bezig zijn, hoor je weleens.

Erop terugkijkend ben ik heel blij met hoe Daniëlle alles voor me heeft geregeld en hoe ze me veel uit handen heeft genomen.

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.