Ik kwam net voor het busje tot stilstand

Ook letselschade claimen?

Anette werd op haar fiets door een automobilist aangereden die haar geen voorrang verleende.

In december reed ik op een rotonde en ik veronderstelde van een busje voorrang te krijgen. Ik dacht dat de bestuurder van het busje mij zag maar dat deed hij dus niet. Ik remde net op tijd en het busje reed door. Maar ik ging onderuit op het asfalt en kwam net voor het busje tot stilstand. Mijn knie en mijn schouder waren gebutst en mijn fiets ook.

Ik had toen het gevoel dat iemand mij moest helpen en heb toen een mailtje gestuurd naar BSA. Meneer Bout heeft daar toen op gereageerd. Gelukkig had de meneer van het busje mij zijn telefoonnummer gegeven dus toen heb ik wel contact gehad met de tegenpartij. Maar daarna heeft meneer Bout het contact al snel overgenomen.

Afhandeling

Ik was heel tevreden over de afhandeling door BSA. Ik vond het ook heel fijn dat er een bedrag als schadevergoeding werd toegewezen. En dat mijn gederfde inkomsten ook in het verhaal werden meegenomen. En het werd met ogenschijnlijk heel weinig moeite geregeld. Ook het eindresultaat vond ik heel reëel.

Inmiddels is het wel weer goed met me. Ik heb fysiotherapie gehad en ik ben bij de orthopedisch arts geweest. Die zei ook: “Het kan wel een hele tijd duren als je knieschijf gekneust is geweest.” Maar inmiddels is het al veel minder erg dan in het begin. En ik ga er eigenlijk vanuit dat het straks helemaal over is.

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.