Ik vloog een meter of 15-20 door de lucht

Ook letselschade claimen?

Harry was op de fiets en stak een voorrangsweg over. Daarbij zag hij een auto over het hoofd en werd aangereden.

April 2019 ben ik terwijl ik een voorrangsweg overstak aangereden door een busje. Met 80 km per uur ben ik frontaal geschept. Ik vloog een meter of 15-20 door de lucht en ben op de grond terecht gekomen. Mijn bekken was op zes plekken gebroken en ik had er verschillende scheuren erin. Verder had ik vier ribben gebroken en een klaplong. Ik ben een halve minuut weggeweest maar daarna was ik toch wel weer paraat. Een verpleegster heeft zich meteen over mij ontfermd en de hulpdiensten hebben me vervoerd naar het ziekenhuis. Daar hebben ze een scan gemaakt en toen bleek dat mijn bekken behoorlijk geraakt was.

Aanname

Ik ben toen in contact gekomen met Daniëlle Valstar van BSA. Voor mijn gevoel heeft ze altijd voor me klaar gestaan en heel duidelijk gecommuniceerd. Samen met de tegenpartij, de verzekeringsmensen, is Daniëlle bij mij thuis geweest om een keer uit te leggen wat er allemaal gebeurd is en wat de gevolgen zijn geweest. Dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Daniëlle deed een aanname voor het bedrag waar ik recht op had. Er zijn bepaalde dingen die ik niet meer kan, zoals in de tuin werken, onderhoudswerkzaamheden en klimmen. Daar moet ik mee opletten omdat mijn heupgewricht dan teveel belast wordt. En ze zei: “Ik zie dat je een groot huis hebt met nogal veel onderhoud dus misschien kunnen we kijken of we dat bedrag toch iets op kunnen schroeven, als je aannemelijk kunt maken dat je meer kosten moet maken dan standaard is.” Dat heb ik gedaan en toen kwamen we uiteindelijk op het dubbele uit. Dus ben ik toch wel erg tevreden.

Sportschool

Eigenlijk is het nu hartstikke goed met me. Van april tot eind oktober, begin november heb ik normale fysiotherapie gehad. Ik was een hardloper. Ik was altijd met sport en bewegen bezig want mijn energie moest ik altijd kwijt. Maar door de klap was het kraakbeen beschadigd. Dat herstelt ook niet meer en dus kon ik niet meer hardlopen. Na de therapie ben ik op advies van de therapeut daarom naar de sportschool gegaan. Daar zit ik nu een jaar in en ik ben eigenlijk heel fanatiek aan het sporten. Ik heb ervoor gezorgd dat de spieren over mijn hele lijf in conditie zijn. En daardoor ben ik weer fit.

Ik heb het gevoel gehad dat Daniëlle erg betrokken was. Daar heb ik veel waardering voor. Ze heeft het heel netjes gedaan. Eigenlijk heb ik er zelf weinig voor hoeven doen, dan hooguit wat informatie verzamelen en wat dingen opsturen. Ik kan hier wel mee leven. Ik zit goed in mijn vel, kan lichamelijk goed omgaan met datgene wat ik niet meer kan en ben fit.

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.