Ik voelde dat er iets knapte in mijn schouder

Léon

Ook letselschade claimen?

Léon komt met zijn werkbus op de snelweg in een file terecht. Kort nadat hij tot stilstand komt, volgt ineens een harde klap. Een andere bestuurder is met ruim 50 kilometer per uur op zijn bedrijfsbus geklapt. Doordat Léon een dichte bedrijfsbus heeft, ziet hij de naderende auto niet aankomen. De klap komt daardoor totaal onverwacht. Hij voelt direct dat er in zijn nek en schouder iets niet helemaal goed zit. BSA hielp hem met de afhandeling.

“Voor mijn werk was ik met mijn bedrijfsbus onderweg naar een klant. Op een gegeven moment zie ik de matrixborden boven de weg waarschuwen voor een file, die inderdaad al snel begon. Daarop zette ik mijn alarmlichten aan. Degene achter mij reed, toen ik eenmaal stilstond, alsnog met ongeveer 50 kilometer per uur op mijn achterkant. Die klap kwam hard aan, maar vooral ook heel onverwacht. Er zit namelijk geen binnenspiegel in mijn werkbus, waardoor ik niets zag aankomen.”

Ambulance gebeld

“Ik voelde direct dat er in mijn schouder iets knapte. Het deed direct pijn. Ook met mijn nek zat het niet goed. Op de vluchtstrook belde ik voor de zekerheid toch maar de ambulance. Een ongeluk en nekpijn zijn daar toch wel een goede aanleiding voor, vind ik. Je weet het immers nooit. De ambulance kwam snel, waarop ik grondig werd nagekeken. De artsen adviseerden me naar de dokter te gaan en meldden ook dat ik de komende weken waarschijnlijk nog wel flink wat pijn zou krijgen. Mijn bus was gelukkig nog rijdbaar en ben er rustig mee naar huis gereden. Ik ben toen gelijk naar de huisarts en vervolgens de fysiotherapeut gegaan.”

In contact met BSA

Ik ben via mijn werkgever door BSA benaderd. Ik werd gebeld door Jan Willem en vroeg me eerst af of er kosten aan verbonden zouden zijn. Jan Willem verzekerde me ervan dat alles helemaal kosteloos zou worden gedaan. Dus dat was meteen al positief. Na het eerste telefoontje hebben we vooral per mail contact gehad. Dat is altijd heel goed verlopen en kwam me vanwege mijn drukke werk ook prima uit. Alleen door vertraging bij de tegenpartij moest ik iets langer wachten, maar dat zal wel gebruikelijk zijn in dit soort zaken.”

Letselschadevergoeding en herstel

Tijdens mijn herstelperiode heb ik met de planning afgestemd om vooral veel in de regio te blijven. Kleine stukjes rijden ging gelukkig wel, zeker in combinatie met goede fysiotherapie. In de tussentijd stuurde Jan Willem altijd netjes updates en wist ik waar ik aan toe was. Nu de zaak is afgerond ben ik erg tevreden met de vergoeding die ik heb gekregen.

Bij het rijden van lange stukken merk ik nog wel dat er iets niet helemaal goed zit. De fysiotherapeut gaf aan dat die klachten in de toekomst waarschijnlijk wel zullen verdwijnen, maar het blijft allemaal nog even afwachten.”

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.