Ik was hoogzwanger toen er plotseling iemand vol achterop mijn auto knalde

jamie 30/01/2020

Ook letselschade claimen?

Jamie is 38 weken zwanger en met haar vriend in de auto onderweg naar het strand. De plannen voor een leuk dagje uit worden abrupt onderbroken, wanneer Jamie voor een stilstaande auto moet stoppen. Zodra ze zelf ook tot stilstand komt, klapt een achteropkomende auto met ruim 50 kilometer per uur achter op de auto van Jamie en haar vriend. Door de klap schuift de auto een stuk naar voren. Gelukkig hebben zowel Jamie als haar vriend geen ernstig letsel, maar maakt Jamie zich meteen wel veel zorgen over haar ongeboren kindje.

“Direct na de klap was het een opluchting dat we geen wonden of iets dergelijks hadden. Er kwam snel een ambulance die ons naar het ziekenhuis heeft gebracht. Na onderzoek bleek mijn kindje door de klap in een stuit te liggen en was ze met haar hoofdje tegen mijn ribben aangebotst. Daardoor liep ik gekneusde ribben op. Na verder onderzoek bleek alles gelukkig mee te vallen. Mijn vriend had wel last van nekklachten.”

De leasemaatschappij schakelde direct BSA in

“Na de aanrijding nam ik contact op met de leasemaatschappij van mijn auto, waarna ik al snel door Daniëlle van BSA werd gebeld. Zij heeft me vanaf het begin heel goed geholpen. Ze legde alles stapsgewijs uit en vertelde precies waar ik allemaal aan moest denken. Het noteren van alle schades bijvoorbeeld. Achterin de auto lagen allerlei spullen, die allemaal kapot waren. Een iPad, zonnebril en ligbed waren niet meer te redden. Ook de auto zelf was door de harde klap letterlijk een halve meter korter. Alle schades heb ik ingediend, van de spullen, maar ook de ziektekosten en medische klachten. Na het ongeval wees Daniëlle me er zelfs op dat we recht hadden op huishoudelijke hulp.”

Alles netjes opgelost

“Ik ben heel erg tevreden hoe BSA het allemaal heeft afgehandeld. Toen Daniëlle op vakantie was, werd ik gebeld door een collega die vertelde dat ik hem altijd kon bereiken als er iets was. Heel netjes vond ik dat. Het contact met mij en de tegenpartij heeft Daniëlle heel goed opgepakt. Uiteindelijk heeft ze het met de verzekering van de tegenpartij allemaal opgelost. Ook de schadevergoeding ben ik meer dan tevreden over. Dat was echt heel fijn allemaal. Alles is één bedrag geworden, netjes gespecificeerd.”

Daniëlle heeft erg haar best gedaan

“Het was het eerste auto-ongeluk dat ik ooit meemaakte. Ik was dus helemaal niet thuis in letselschade en dat soort zaken. Daarom was het heel fijn dat Daniëlle er voor me was. Ze heeft echt heel hard haar best gedaan om alles voor me te regelen. Ik wist helemaal niet dat je voor zo’n ongeluk zoveel geld kreeg. Ik ben helemaal tevreden. Gelukkig is alles weer goed met ons en een paar weken na het ongeval een gezonde baby ter wereld gekomen. Bedankt voor alle goede zorgen!”

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.