Mijn auto stond na afloop schots en scheef

Ook letselschade claimen?

Cathy werd van achteren aangereden door een onverzekerde werkbus en heeft sindsdien last van haar nek.

Het was 1 september 2017. Ik reed met een lease-auto en stond voor een rood stoplicht te wachten. Voor mij stond een auto stil. En ik stond uiteraard ook stil. Opeens klapte er achter mij een soort van grote werkbus achterop. Die had niet gezien dat wij stil stonden. En ik klapte dan weer tegen de voorganger aan. De bus reed niet ontzettend hard maar mijn auto stond na afloop wel schots en scheef.

Stijve nek

Ik heb ongeveer een maand of zes, zeven met een stijve nek gelopen. Ook ben ik nog naar een revalidatiecentrum gegaan. Ik heb momenteel nog steeds wel klachten van mijn nek maar wel in mindere mate dan toentertijd. Als ik wat drukker ben geweest of wat zware dingen heb getild dan heb ik er nog wel last van. Maar met fysiobehandeling is het redelijk te doen.

Via de leasemaatschappij ben ik toen bij BSA terecht gekomen en kreeg te maken met Daniëlle Valstar. Ik heb zelf bijna niks hoeven te doen. Zij heeft eigenlijk alles voor mij geregeld. Ze is ook bij ons thuis geweest om een gesprek te voeren samen met het Waarborgfonds. Zij heeft eigenlijk ook alle contacten gelegd met het Waarborgfonds en met mij.

Verzekering niet goed geregeld

Het Waarborgfonds was ingeschakeld omdat degene die achterop klapte, werkte voor een bedrijf in Eindhoven. Dat bedrijf was nog niet zo lang geleden overgenomen en de verzekering was toen niet goed geregeld. De verzekering was bij wijze van spreken stop gezet op 1 juni en op 1 september gebeurde het ongeval. Dus zij waren helaas niet verzekerd.

Ik was ontzettend tevreden over de afhandeling door BSA. Ook qua resultaat. Ik had eigenlijk niks verwacht. Maar hier kan ik in ieder geval mijn fysio van vergoeden. Da’s wel prettig. Wat ik wel jammer vind is dat het af en toe zo lang duurt bij het Waarborgfonds. Maar dat is niet iets waar BSA iets aan kan doen natuurlijk.

Dry needling

Het is inmiddels wel weer redelijk met me. Ik ben bang dat m’n nek wel een beetje hetzelfde blijft. Hij is niet meer stijf maar af en toe blokkeert hij nog. Dan zit het gewoon vast. Ik kan dan bij de fysio terecht voor dry needling, een soort acupunctuur maar dan voor de spieren. Maar als ik kijk naar de afgelopen anderhalf jaar dan zit er niet veel verbetering meer in. Nou ja, het is wat het is.

 

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.