Na de aanrijding voelde ik me direct niet helemaal lekker

Simon 24/09/2019

Ook letselschade claimen?

Simon (27) is op een drukke snelweg onderweg naar zijn werk. Op een tweebaans afrit staat het verkeer stil, waarop hij in de rij aansluit. Een achteropkomende automobiliste is in de veronderstelling dat het verkeer weer rijdt en klapt op de auto van Simon, die vervolgens doordrukt op de auto voor hem. Een ambulance is snel ter plaatse en zijn auto wordt afgesleept.

“Ik reed op de A2 bij Amsterdam en wilde de afslag naar de A9 nemen. Op die afrit stond het verkeer stil, waar ik op de linkerrijstrook van die tweebaans afrit aansloot. Na een tijdje stilgestaan te hebben, rijdt er plotseling een auto vol achter op mij in. Achteraf hoorde ik dat de bestuurster dacht dat we weer reden. Door de klap schoot ik door op de auto voor me. Na de aanrijding voelde ik me direct al niet helemaal lekker. Er kwam een ambulance en mijn auto werd ondertussen afgesleept.”

Toch maar even naar de huisarts

“In de ambulance ben ik helemaal nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Omdat mijn auto niet meer rijdbaar was, ben ik toen meegereden met de bestuurster van de auto voor mij. Ik voelde me al niet lekker en tijdens die rit merkte ik dat ik steeds meer begon te stotteren. Daar begon het allemaal mee. Mijn vader heeft me toen opgehaald, waarna ik het hele traject van schadeformulieren invullen en de verzekeringen bellen ben doorgelopen. Ik bleef maar stotteren, dus toen ben ik toch maar even naar de huisarts gegaan. Dat was me trouwens ook aangeraden door de mensen in de ambulance.”

Een flinke hersenschudding

“De huisarts heeft me onderzocht en constateerde dat ik een doorschietende pijn in mijn hoofd had als ze op mijn bovenste wervel drukte. In het ziekenhuis zijn toen foto’s gemaakt, waar gelukkig niets ernstigs op te zien was. Ik had wel een flinke hersenschudding opgelopen. Na enkele dagen thuis te hebben gezeten ben ik weer naar mijn werk gegaan, maar dat hield ik maar 20 minuten vol. Het viel mijn collega’s direct op dat het nog lang niet goed met me ging. Daarna heb ik toch weer een tijdje rust genomen.”

In contact met Jan Willem

“Ik was zelf nog helemaal niet bezig met letselschade en de vergoeding van kosten, maar ik werd al snel na de aanrijding gebeld door Jan Willem van BSA. Hij stelde voor om mijn uurloon voor de periode dat ik thuis had gezeten te verhalen op de bestuurder die achter op mijn auto was geklapt. En dat heeft hij gedaan. Jan Willem legde netjes en heel duidelijk uit hoe alles in zijn werk zou gaan. Hij ging ook aan de slag om een letselschadevergoeding te regelen. Hij maakte duidelijk wat hij van me nodig had, maar ook wat ik zelf nog zou kunnen doen en dergelijke.”

Heel tevreden

“Eigenlijk heb ik alleen maar alle nodige informatie opgestuurd en binnen no-time kreeg ik een heel duidelijke reactie van Jan Willem met de uitkomst. Zelf heb ik er dus eigenlijk bijna niets aan hoeven te doen. Dat was erg fijn! Ik heb uiteindelijk een bedrag ontvangen waarin alle kosten zijn vergoed, van de treinkosten die ik heb moeten maken omdat ik een tijdje geen auto heb gehad, tot de foto van het ziekenhuis en andere kosten. Dat is allemaal netjes vergoed, inclusief een bedrag voor de opgelopen letselschade. Ik ben heel tevreden over hoe Jan Willem voor mij gedaan heeft en hoe snel het allemaal afgehandeld is.”

“Het ongeluk is nu ongeveer 2,5 maanden geleden gebeurd en ik merk dat ik nog steeds wel wat moeite heb om op woorden te komen als ik wat moe ben of een drukke dag op het werk heb gehad. Maar dat hoort er een beetje bij en zal vanzelf weer over moeten gaan.”

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.