Toen kwam het weekend en begon ik ook vlekken te zien

Eline 17/04/2020

Ook letselschade claimen?

Eline zat als bijrijder in de auto van haar vriendin toen een auto van achteren op hen inreed. De hersenschudding die ze daar aan overhield had veel gevolgen voor haar werk en school.

Afgelopen september heb ik een aanrijding gehad. Of eigenlijk niet zelf want ik zat bij een vriendinnetje in de auto. We stonden te wachten voor de brug die naar beneden ging en toen is er een auto van achteren op ons geknald. Daar heb ik toen wat klachten van overgehouden. In het begin had ik nog niet heel erg veel last. Wel ben ik diezelfde vrijdag al naar de huisarts gegaan. Gewoon voor de zekerheid. Maar toen had ik nog niet zoveel problemen, behalve dat ik een beetje hoofdpijn had en een beetje stijf was. Maar toen kwam het weekend en begon ik ook vlekken te zien. Het was gewoon niet goed. Dus ben ik maandag weer naar de huisarts gegaan en toen bleek dat ik een hersenschudding had. Ook dingen in mijn rug en in mijn nek zaten niet goed op hun plek.

Halve diensten

Ik werk in de zorg en heb vanaf toen niet meer gewerkt. Dat kon ik niet goed meer combineren. Op een gegeven moment kon ik dan wel weer werken maar heb ik alleen maar halve diensten gedraaid. En school – want ik ga ook nog naar school – heb ik een beetje vanuit huis geprobeerd. Dus ik ben toen zo min mogelijk naar school geweest. En ik kon natuurlijk ook niet naar de sportschool. Dus uiteindelijk heeft het me best nog wel beperkt.

Veel contact

BSA heeft mij toen gebeld. Met de vraag of ik dan bijstand van hen wilde of dat ik dat allemaal zelf wilde regelen. Ik had het nog nooit meegemaakt dus ik wist er ook het fijne niet van. Dus toen hebben ze het me bij BSA allemaal uitgelegd en ben ik bij Daniëlle Valstar terecht gekomen. Zeker in het begin hebben we veel contact gehad. Iedere week vroeg ze hoe het met me ging en wat ik allemaal deed en vooral ook niet deed.

Het enige wat mij moeite heeft gekost, is dat ik alles op moest schrijven: wat ik gemist had, ik moest allerlei data over mijn werk doorgeven enzovoort. Daniëlle probeerde natuurlijk boven water te krijgen wat ik aan inkomsten had gemist.

Hoofdpijn

Al met al was ik zeker heel tevreden over BSA. Ik vond het heel prettig hoe Daniëlle mij steeds een update gaf. Ik vond het ook prettig dat ze mij in het begin ook echt probeerde te betrekken. Ze vroeg regelmatig even hoe het ging, of ik al wist hoe ik dat met werk ging doen of met school en of ik daarmee niet in de problemen kwam. Ja, ik vond het heel prettig dat ze zo betrokken was. En uiteindelijk heeft ze wel kunnen regelen dat ik de inkomsten die ik ben misgelopen allemaal weer terug heb gekregen. Dus da’s wel heel fijn.

Het enige wat ik soms nog merk is dat als ik in een hele drukke ruimte ben, als er veel om me heen gepraat wordt of er heel veel lawaai is, ik sneller hoofdpijn krijg dan vroeger. Ik denk dat dat met die hersenschudding te maken heeft. Maar ik heb er absoluut niet dagelijks last van. Dus daar kan ik wel mee leven.

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.