Zo sta je ineens met pijn midden op een drukke snelweg

Ismael 23/04/2019

Ook letselschade claimen?

Ismael rijdt in een drukke ochtendspits met zijn leaseauto, wisselend in rijdend en stilstaand verkeer. Een bestelbus die niet in de gaten heeft dat Ismael inmiddels stilstaat, rijdt in volle vaart achterop zijn auto. Direct heeft hij last van zijn rug, nek en knieën. Daar sta je dan, met pijn en midden op de snelweg.

Zo sta je ineens met nek- en rugpijn midden op een drukke snelweg

“Voor mijn werk was ik in een drukke ochtendspits onderweg. Terwijl ik in een file aansluit, klapt er plotseling een bestelbus in volle vaart achterop mijn auto. Dat wel wel even heftig en voelde zelfs eng. Je stapt toch ineens midden op de snelweg uit, terwijl je ook een heftige nek- en rugpijn voelt. Ondanks mijn klachten heb ik samen met de tegenpartij ter plaatse nog wel het schadeformulier kunnen invullen en de schade bij mijn leasemaatschappij gemeld.”

Drie weken niet werken

“Direct na het ongeval had ik klachten in mijn rug, nek en gek genoeg ook van mijn knieën. Geen idee hoe dat kan, maar ik had aan beide knieën pijn. Het had duidelijk te maken met het ongeval. Uiteindelijk kon ik al met al drie weken niet werken en ben ik daarna in goed overleg met de huisarts en fysiotherapeut weer rustig aan begonnen met werken. Gelukkig kon ik regelmatig thuiswerken op de momenten dat het niet echt nodig was dat ik de weg op ging.”

De tweede keer opnieuw goed geholpen bij BSA

“Het toeval wil dat ik een aantal jaren geleden ook al eens een ongeval heb gehad, waarbij BSA me goed geholpen heeft. Mijn werkgever heeft afspraken met BSA en zodoende kwam ik opnieuw bij hen terecht. Sterker nog, zelfs bij dezelfde vaste behandelaar. Het was dus de tweede keer dat ik met Jan Willem in contact kwam. Jan Willem is echt een fijn persoon. Ik heb nu voor de tweede keer zaken met hem mogen afwikkelen en dat ging beide keren heel goed: uitstekende begeleiding, duidelijke uitleg en ondersteuning. Ja, dat waardeer ik enorm.”

Vergoeding snel geregeld

“Ik regelde in de tussentijd zelf de behandeling van mijn klachten, zoals regelmatige bezoeken aan de fysiotherapeut en artsen. Dankzij de tips die ik daarbij van BSA ontving, liep dat ook allemaal erg soepel. Daar ben ik erg tevreden over! In de tussentijd heb ik al mijn gegevens bij BSA aangeleverd en werd alles snel geregeld. In totaal heb ik 4.500 euro ontvangen.”

Netjes afgehandeld

“Gelukkig ben ik inmiddels vrijwel helemaal hersteld. Op advies van mijn fysiotherapeut ben ik wel gestart met sporten en doe ik speciale oefeningen die me helpen om klachten te verminderen. Natuurlijk hoop ik niet nog een keer een beroep te hoeven doen op BSA, maar mocht het toch nog eens nodig zijn, dan weet ik zeker dat alles opnieuw netjes afgehandeld zal worden!”

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.