Je bent betrokken geraakt bij een auto-ongeluk

Je hoopt natuurlijk dat je nooit betrokken raakt bij een auto-ongeluk. Maar wat moet je doen als je dat wel overkomt? De gevolgen van een auto-ongeluk zijn vaak groter dan je kunt bedenken. Na een auto-ongeluk ontstaan vaak lichamelijke en psychische klachten en ook financiële schade. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Je bent betrokken geraakt bij een auto-ongeluk… Wat nu?

Het is direct na het ongeval niet altijd duidelijk welke schade je precies hebt opgelopen. Dit kan soms even duren. Het is verstandig om na een ongeval altijd een afspraak te maken bij je huisarts zodat je huisarts kan vaststellen of je klachten hebt en wat deze klachten zijn. Deze informatie is belangrijk voor het verhalen van je schade.

Om je schade vergoed te krijgen, is het ook belangrijk dat je de gegevens noteert van de tegenpartij, zoals zijn kenteken en waar hij verzekerd is.

Meld vervolgens je schade via onze website, zodat wij de juridische en financiële afhandeling van de schade van je kunnen overnemen. Nadat je de schade online hebt gemeld, neemt een van onze schade-experts persoonlijk contact met je op. Je schade-expert stelt de tegenpartij aansprakelijk en regelt verder alles voor je.

Ook als een tegenpartij niet verzekerd blijkt of onbekend is omdat hij bijvoorbeeld is doorgereden, helpen wij je verder. We verhalen je schade dan bij het Waarborgfonds. Hiervoor moet je wel aan bepaalde vereisten voldoen, zoals het doen van aangifte en het hebben van getuigenverklaringen. Ook moet je kunnen aantonen dat het ongeval alleen door een motorrijtuig veroorzaakt kan zijn. Als het Waarborgfonds je schade betaalt, is er altijd een laag eigen risico van toepassing dat wordt ingehouden. Maar je kunt wel je letselschade claimen.

Hoe krijg je je schade vergoed na een aanrijding?

Als je een aanrijding hebt gehad, is het belangrijk om zo snel mogelijk de veroorzaker aansprakelijk te stellen. Dit hoef je niet zelf te doen. Als je bij ons je schade meldt, gaan wij voor je aan de slag.

Heb je zelf een ongeval gehad? Of gaat het om een vriend(in) of familielid? Vraag dan nu een intakegesprek aan met een van onze schade-experts. Dit gesprek verplicht je tot niets. Pas na het gesprek beslis je of je met ons verder wilt gaan. Wij kunnen je kosteloos bijstaan bij het verhalen van je letselschade.

Welke kosten kan je verhalen op de veroorzaker?

Als je betrokken bent geraakt bij een aanrijding is het erg belangrijk dat je alle kosten die je na de aanrijding maakt goed bijhoudt. Ook moet je hiervoor bewijs verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt om een arts of fysiotherapeut te bezoeken. Maar ook kosten die voortkomen uit kapotte kleding, het eigen risico van ziektekosten en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt terwijl je deze wel kunt claimen.

Naast deze kosten kun je ook kosten door gemist loon, gemist overwerk en kosten door een verblijf in het ziekenhuis claimen. Ook kun je recht hebben op smartengeld. Benieuwd of je in aanmerking komt voor schadevergoeding? Ontdek het hieronder!

Het verhalen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Doe de letselschade check

Bel direct voor gratis advies

085-0735550

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je direct weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Laat ons je situatie beoordelen

Leg je zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op.

Ontdek uw opties

Wie we zijn.

1ehulpbijletselschade.nl is onderdeel van Pals Letselschade.

Bekijk hier hoe wij werken.