Heb je letselschade aan je hoofd opgelopen?

Letsel aan je hoofd veroorzaakt naast lichamelijke vaak ook psychische klachten. Door deze klachten ben je vaak minder zelfredzaam dan je van jezelf gewend bent. Als het letsel door een ander is veroorzaakt, kun je in aanmerking komen voor een schadevergoeding. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Je hebt hoofdletsel opgelopen door een ongeval. Wat nu?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar als je daardoor hoofdletsel oploopt, heeft dit vaak grote gevolgen. Hoofdletsel kan bijvoorbeeld ontstaan door een val van een trap, een verkeersongeval, een klap tegen je hoofd tijdens een sportwedstrijd of door mishandeling. De ernst van het letsel kan verschillend zijn, zoals een hoofdwond, een wond in je gezicht of een bot- of schedelfractuur. Ook is de ernst van een hersenschudding niet altijd direct duidelijk. De gevolgen hiervan kunnen later ontstaan of langer aanhouden dan gedacht.

Letsel aan je hoofd veroorzaakt naast lichamelijke vaak ook psychische klachten. Door deze klachten ben je vaak minder zelfredzaam dan je van jezelf gewend bent. Als het letsel door een ander is veroorzaakt, kun je in aanmerking komen voor een schadevergoeding.

Heb je recht op schadevergoeding? 

Wanneer je hoofdletsel hebt opgelopen door iemand anders dan kun je de veroorzaker aansprakelijk stellen en de schade verhalen in de vorm van een schadevergoeding.

Wat moet je doen om een schadevergoeding te krijgen?

Het is belangrijk om zo snel mogelijk de veroorzaker aansprakelijk te stellen. Dit hoef je niet zelf te doen. Als je bij ons je schade meldt, gaan wij voor je aan de slag.

Noteer zoveel mogelijk gegevens en bewaar informatie die betrekking heeft op het ongeval goed. Het kan belangrijke informatie zijn voor het verhalen van je schade.

Heb je zelf een ongeval gehad? Of gaat het om een vriend(in) of familielid? Vraag dan nu een intakegesprek aan met een van onze schade-experts. Dit gesprek verplicht je tot niets. Pas na het na gesprek beslis je of je met ons verder wilt gaan. Wij kunnen je kosteloos bijstaan bij het verhalen van je letselschade!

Welke kosten kun je verhalen op de tegenpartij?

Na een ongeval waar iemand anders voor aansprakelijk is, is het erg belangrijk dat je alle kosten die verband houden met het ongeval goed bijhoudt. Ook moet je hiervoor bewijs (nota’s, facturen etc.) verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt om een arts of fysiotherapeut te bezoeken, kosten door kapotte kleding, schoenen of fiets, het eigen risico van ziektekosten en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt terwijl je deze wel kunt claimen.

Naast deze kosten kun je ook gemist loon of overwerk, kosten door een verblijf in het ziekenhuis of smartengeld vergoed krijgen. Benieuwd of je recht hebt op een schadevergoeding? Ontdek het hieronder!

Het verhalen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Doe de letselschade check
Stap 1

Bel ons direct

Bel direct naar  085-0735550. Vertel je verhaal en wij stellen nog een aantal aanvullende vragen om de ongevalssituatie helder te krijgen.

Stap 2

Inschatting aansprakelijkheid

Op basis van de informatie die je ons geeft maken wij een vrijblijvende inschatting van de kans op het succesvol verhalen van je letselschade en adviseren we je over je mogelijkheden.

Stap 3

Aan de slag

Als je met ons verder wilt, gaan wij direct voor je aan de slag. Wij starten dan het traject om je schade bij de tegenpartij te verhalen. Wij nemen je het complete traject uit handen en ondersteunen je volledige bij het verhalen van je schade.

Bel direct voor gratis advies

085-0735550

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je direct weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Laat ons je situatie beoordelen

Leg je zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op.

Ontdek uw opties

Wie we zijn.

1ehulpbijletselschade.nl is onderdeel van Pals Letselschade.

Bekijk hier hoe wij werken.