Letselschade door een kop-staartbotsing

Een drukke avondspits, file, laaghangende zon, onoplettendheid. En voordat je het weet heb je een aanrijding. Een kop-staartbotsing is een van de meest voorkomende verkeersongelukken in Nederland. En je kunt er veel schade van ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Je bent betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing. Wat nu? 

Een kop-staart botsing heeft vaak letsel tot gevolg zoals nekklachten, rugklachten en whiplash. Bij een kop-staartbotsing is de achteroprijder meestal aansprakelijk voor je letselschade.

Hoe krijg je je letselschade vergoed?

Wie moet er aansprakelijk gesteld worden en hoe zorg je ervoor dat je schade vergoed wordt? Op welke vergoedingen heb je recht? Hoe zit het met smartengeld? Vragen waar je na een ongeval dat door iemand anders is veroorzaakt mee te maken krijgt. Bovendien levert een kop–staartbotsing met een whiplash tot gevolg vaak discussie op met de verzekeraar van de tegenpartij.‍

Wanneer je na een kop-staartbotsing letselschade hebt opgelopen, is het belangrijk om je goed bij te laten staan en zo snel mogelijk de veroorzaker aansprakelijk te stellen. Dit hoef je niet zelf te doen. Meld je schade zo snel mogelijk aan ons zodat wij de juridische en financiële afhandeling van de schade van je kunnen overnemen. Wij staan je bij en adviseren je bij het verhalen van je schade. Kortom, we behartigen al je persoonlijke belangen na een ongeval.

Waar heb je recht op?

De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van verschillende factoren zoals de duur van je genezing, de mate van arbeidsongeschiktheid, de hinder die je nog steeds ondervindt en in hoeverre je volledig hersteld bent.

Verder is het voor de vergoeding van je schade erg belangrijk dat je alle kosten die verband houden met het ongeval goed bijhoudt. Ook moet je hiervoor bewijs verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt om een arts of fysiotherapeut te bezoeken, kosten door kapotte kleding, het eigen risico van ziektekosten en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt terwijl je deze wel kunt terugvorderen.

Naast deze kosten kun je ook kosten als gemist loon of gemist overwerk, kosten door een verblijf in het ziekenhuis of smartengeld claimen. Benieuwd of je recht hebt op schadevergoeding? Ontdek het hieronder!

Hoe meld je je schade?

Heb je zelf of een bekende van je een ongeval gehad? Vraag dan nu een intakegesprek aan met een van onze schade-experts. Dit gesprek verplicht je tot niets. Pas na het gesprek beslist je of je met ons verder wilt gaan.  Nadat je de schade online hebt gemeld, neemt een van onze schade-experts persoonlijk contact met je op. Je schade-expert stelt de tegenpartij aansprakelijk en regelt verder alles voor je. Het verhalen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen deze kosten op de tegenpartij.

Doe de letselschade check
Stap 1

Bel ons direct

Bel direct naar  085-0735550. Vertel je verhaal en wij stellen nog een aantal aanvullende vragen om de ongevalssituatie helder te krijgen.

Stap 2

Inschatting aansprakelijkheid

Op basis van de informatie die je ons geeft maken wij een vrijblijvende inschatting van de kans op het succesvol verhalen van je letselschade en adviseren we je over je mogelijkheden.

Stap 3

Aan de slag

Als je met ons verder wilt, gaan wij direct voor je aan de slag. Wij starten dan het traject om je schade bij de tegenpartij te verhalen. Wij nemen je het complete traject uit handen en ondersteunen je volledige bij het verhalen van je schade.

Bel direct voor gratis advies

085-0735550

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je direct weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Laat ons je situatie beoordelen

Leg je zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op.

Ontdek uw opties

Wie we zijn.

1ehulpbijletselschade.nl is onderdeel van Pals Letselschade.

Bekijk hier hoe wij werken.