Letselschade door een laaghangende zon

Een laaghangende zon belemmert je het zicht waardoor er hinderlijke situaties kunnen ontstaan. Meestal word je er door overvallen waardoor je er maar weinig aan kunt doen. Maar wat als een medeweggebruiker er door verrast wordt en een ongeval veroorzaakt? Vaak lijdt dit tot aanzienlijke schade. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Je raakt door een laaghangende zon betrokken bij een ongeval. Wat nu?

Raak je betrokken bij een ongeval door laaghangende zon? Dan is de schade te verhalen op de WA-autoverzekering van de tegenpartij. Ook als er sprake is van een eenzijdig ongeval kom je toch voor vergoeding in aanmerking wanneer je een zogenaamde inzittendenverzekering hebt afgesloten.‍

Slachtoffer zijn is altijd erg vervelend. Vooral wanneer je hier lichamelijk of geestelijk letsel van overhoudt. Wanneer je behalve materiële schade ook letselschade oploopt, is het extra belangrijk om je goed bij te laten staan.

Hoe krijg je je letselschade vergoed na een aanrijding?

Wie moet je aansprakelijk stellen en hoe zorg je ervoor dat je schade vergoed wordt? Op welke vergoedingen heb je recht? Hoe zit het met smartengeld? Vragen waar je na een ongeval dat door iemand anders is veroorzaakt mee te maken krijgt. Als je een aanrijding hebt gehad, is het belangrijk dat je de veroorzaker zo snel mogelijk aansprakelijk stelt. Dit hoef je niet zelf te doen. Als je bij ons je schade meldt, gaan wij voor je aan de slag.

Heb je zelf een ongeval gehad? Of gaat het om een vriend(in) of familielid? Vraag dan nu een intakegesprek aan met een van onze schade-experts. Dit gesprek verplicht je tot niets. Pas na het na gesprek beslis je of je met ons verder wilt gaan. Wij kunnen je kosteloos bijstaan bij het verhalen van uw letselschade.

Welke kosten kan je verhalen op de veroorzaker?

Als je betrokken bent geraakt bij een aanrijding is het erg belangrijk dat je alle kosten die je na de aanrijding maakt goed bijhoudt. Ook moet je hiervoor bewijs verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt om een arts of fysiotherapeut te bezoeken. Maar ook kosten die voortkomen uit kapotte kleding, het eigen risico van ziektekosten en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt terwijl je deze wel kunt claimen.

Naast deze kosten kun je ook kosten door gemist loon of gemist overwerk en kosten door een verblijf in het ziekenhuis claimen. Ook kun je recht hebben op smartengeld. Benieuwd of je in aanmerking komt voor schadevergoeding? Ontdek het hieronder!

Het verhalen van letselschade is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos. Wij verhalen de kosten op de tegenpartij.

Doe de letselschade check
Stap 1

Bel ons direct

Bel direct naar  085-0735550. Vertel je verhaal en wij stellen nog een aantal aanvullende vragen om de ongevalssituatie helder te krijgen.

Stap 2

Inschatting aansprakelijkheid

Op basis van de informatie die je ons geeft maken wij een vrijblijvende inschatting van de kans op het succesvol verhalen van je letselschade en adviseren we je over je mogelijkheden.

Stap 3

Aan de slag

Als je met ons verder wilt, gaan wij direct voor je aan de slag. Wij starten dan het traject om je schade bij de tegenpartij te verhalen. Wij nemen je het complete traject uit handen en ondersteunen je volledige bij het verhalen van je schade.

Bel direct voor gratis advies

085-0735550

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je direct weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Laat ons je situatie beoordelen

Leg je zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op.

Ontdek uw opties

Wie we zijn.

1ehulpbijletselschade.nl is onderdeel van Pals Letselschade.

Bekijk hier hoe wij werken.