Je hebt een ongeluk gehad met whiplash als gevolg

Een whiplash ontstaat vaak na een forse klap. Bijvoorbeeld na een kop-staartbotsing, een val van een trap of door een sportongeluk waarbij het hoofd een flinke zwaai heeft gemaakt. Van een whiplash kun je veel schade ondervinden. Niet alleen lichamelijk maar ook financieel. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Een ongeluk met whiplash als gevolg. Wat nu?

De klachten van een whiplash ontstaan niet altijd direct na een ongeval. Soms duurt het weken of maanden voordat er klachten ontstaan. Direct na een ongeval is dus niet altijd duidelijk of je schade hebt opgelopen. Daarom is het verstandig om na een ongeval altijd een afspraak te maken met je huisarts zodat je huisarts je lichamelijk kan onderzoeken.

Veel voorkomende whiplashklachten zijn nek- en hoofdpijn, stijfheid of verminderde beweeglijkheid van de nek, schouderpijn, pijn in de arm, vermoeidheid, duizeligheid en concentratieproblemen. Reden te meer om na het ongeval medische hulp te zoeken om de klachten en het letsel te laten vastleggen.

Wat moet je doen?

Een ongeluk met whiplash tot gevolg levert vaak discussie op met de verzekeraar van de tegenpartij. Wij raden je aan om je goed bij te laten staan bij het verhalen van uw schade. Meld je schade via onze website zodat wij de juridische en financiële afhandeling van de schade van je kunnen overnemen. Nadat je de schade online hebt gemeld, neemt een van onze schade-experts persoonlijk contact met je op. Je schade-expert stelt de tegenpartij aansprakelijk en regelt verder alles voor je.

Waar heb je recht op?

De hoogte van de schadevergoeding waar je bij een whiplash recht op hebt, is afhankelijk van verschillende factoren zoals de duur van de genezing, de mate van arbeidsongeschiktheid, de hinder je nog steeds ondervindt en of je volledig hersteld bent.

Als je een ongeval hebt gehad dat door iemand anders is veroorzaakt dan is het erg belangrijk dat je alle kosten die verband houden met het ongeval goed bijhoudt. Ook moet je hiervoor bewijs verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt om een arts of fysiotherapeut te bezoeken, kosten die voortkomen uit kapotte kleding, het eigen risico van ziektekosten en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt terwijl je deze wel kunt terugvorderen.

Naast deze kosten kun je ook kosten zoals gemist loon of gemist overwerk, kosten door een verblijf in het ziekenhuis of smartengeld vergoed krijgen. Benieuwd of je recht hebt op een schadevergoeding? Ontdek het hieronder!

Doe de letselschade check

Hoe krijg je je schade vergoed na een ongeval?

Als je een ongeval hebt gehad, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk de veroorzaker aansprakelijk stelt. Dit hoeft je niet zelf te doen. Als je bij ons je schade meldt, gaan wij voor jou aan de slag. Vraag nu een intakegesprek aan met een van onze schade-experts. Dit gesprek verplicht je tot niets. Pas na het gesprek beslis je of je met ons verder wilt gaan. Wij kunnen je kosteloos bijstaan bij het verhalen van je letselschade!

Doe de letselschade check

Bel direct voor gratis advies

085-0735550

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je direct weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Laat ons je situatie beoordelen

Leg je zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op.

Ontdek uw opties

Wie we zijn.

1ehulpbijletselschade.nl is onderdeel van Pals Letselschade.

Bekijk hier hoe wij werken.