Letselschade specialisten in regio Tilburg

Heb je letsel door een ongeval? Dan wil je vast weten of en hoe je jouw letselschade kunt claimen. Onze letselschade specialisten in Tilburg vertellen je hier graag meer over.

Letselschade afhandelen doe je gewoon thuis

Stel je hebt door een ongeval letselschade opgelopen en je bent op zoek naar een specialist in de buurt. Dan is het natuurlijk maar al te prettig als je je verhaal kunt vertellen in je eigen vertrouwde thuisomgeving. Zeker als je na het ongeluk minder mobiel bent. Daarom komen we graag bij je op bezoek voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we met jou wat je is overkomen en wat de gevolgen voor je zijn. Nu en in de toekomst.

Schadevergoeding

Wanneer je letselschade hebt opgelopen door een ongeval, kun je in veel gevallen de geleden schade vergoed krijgen. De hoogte van deze vergoeding verschilt per persoon en is afhankelijk van de geleden schade en de situatie. Weten wat de schadevergoeding zou kunnen zijn in jouw situatie? Leg je zaak aan ons voor zodat wij je persoonlijke schade in kaart kunnen brengen.

Aansprakelijk stellen

Het is belangrijk om zo snel mogelijk de veroorzaker van jouw schade aansprakelijk te stellen. Dit hoef je niet zelf te doen. Als je bij ons je schade meldt, starten wij het traject om je schade bij de tegenpartij te verhalen. Wij nemen je het complete traject uit handen en bieden je volledige ondersteuning hierbij.

Kosten

Voor het schadevergoedingstraject is het wel belangrijk dat je alle kosten die verband houden met het ongeval goed bijhoudt. Ook moet je hiervoor bewijs verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten die je maakt om een arts of fysiotherapeut te bezoeken, kosten die voortkomen uit een kapotte fiets of kleding, het eigen risico van ziektekosten en kosten voor hulp in de huishouding. Het zou zonde zijn als je vergeet welke kosten je hebt gemaakt terwijl je deze wel kunt claimen.

Behalve deze kosten kun je ook kosten zoals gemist loon of gemist loon voor overwerk, kosten door een verblijf in het ziekenhuis of smartengeld vergoed krijgen. Terwijl de kosten van onze dienstverlening voor jou als slachtoffer helemaal gratis zijn. Deze verhalen we namelijk op de tegenpartij. 

Benieuwd of je recht hebt op een schadevergoeding? Ontdek het hieronder!

Check of je kunt claimen

Bel direct voor gratis advies

085-0735550

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je direct weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Laat ons je situatie beoordelen

Leg je zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op.

Ontdek uw opties

Wie we zijn.

1ehulpbijletselschade.nl is onderdeel van Pals Letselschade.

Bekijk hier hoe wij werken.