Een regelingsvoorstel van de tegenpartij ontvangen?

Je bent betrokken geraakt bij een ongeval en de verzekeraar van de tegenpartij heeft je een regelingsvoorstel gedaan. Maar is dit een reëel voorstel? Gelukkig kunnen wij je helpen bij het claimen van je financiële schade en perfect inschatten of een financieel voorstel wel reëel is. En omdat we onze kosten kunnen verhalen op de aansprakelijke persoon of zijn verzekeraar, kunnen we dit zelfs kosteloos voor je doen. Benieuwd of je hier recht op hebt? Check het hieronder.

Waarom hulp inschakelen als je een voorstel hebt ontvangen?

Als je letselschade hebt opgelopen door een ander en je hebt geen belangenbehartiger, dan kun je niet eenvoudig beoordelen of de tegenpartij je een eerlijk en compleet voorstel doet. De hoogte van een schadevergoeding is namelijk van veel verschillende factoren afhankelijk.

Een herbeoordeling door een letselschade-expert kan tot een rechtvaardigere eindafwikkeling leiden. Want het voorstel van de verzekeraar van de tegenpartij houdt vaak onvoldoende rekening met jouw belangen.

Wanneer vraag je een second opinion aan?

Heb je een afwikkelingsvoorstel van de verzekeraar van de tegenpartij ontvangen en wil je weten of dat wel een eerlijk voorstel is?

Zolang je geen vaststellingsovereenkomst van de verzekeraar van de tegenpartij hebt ondertekend, kun je ons inschakelen om het afwikkelingsvoorstel te beoordelen.

Wat wij voor je kunnen doen 

Wil je dat wij het voorstel van de verzekeraar beoordelen? Stuur ons dan het aanbod van de verzekeraar van de tegenpartij. Wij nemen de stukken door en adviseren je over de hoogte van de schadevergoeding. Vervolgens houden wij namens jou contact met de tegenpartij. We bespreken een eventuele eindregeling eerst met jou. Pas na je akkoord bespreken we ons eindregelingsvoorstel met de tegenpartij.

Wat kost een second opinion?

Als je nog geen belangenbehartiger hebt, beoordelen wij kosteloos het aanbod van de verzekeraar van de tegenpartij. Over het algemeen moet deze verzekeraar de kosten van de herbeoordeling vergoeden.

Stap 1

Bel ons direct

Bel direct naar  085-0735550. Vertel je verhaal en wij stellen nog een aantal aanvullende vragen om de ongevalssituatie helder te krijgen.

Stap 2

Inschatting aansprakelijkheid

Op basis van de informatie die je ons geeft maken wij een vrijblijvende inschatting van de kans op het succesvol verhalen van je letselschade en adviseren we je over je mogelijkheden.

Stap 3

Aan de slag

Als je met ons verder wilt, gaan wij direct voor je aan de slag. Wij starten dan het traject om je schade bij de tegenpartij te verhalen. Wij nemen je het complete traject uit handen en ondersteunen je volledige bij het verhalen van je schade.

Bel direct voor gratis advies

085-0735550

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter in het formulier. Wij bellen je binnen een werkdag terug om je zaak te bespreken. Meestal kunnen wij je direct adviseren over je claim. En als slachtoffer betaal je helemaal niets. Wij claimen de kosten hiervoor bij de tegenpartij.

Laat je terugbellen

Vul hieronder je gegevens in. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je direct weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Laat ons je situatie beoordelen

Leg je zaak aan ons voor en wij nemen contact met je op.

Ontdek uw opties

Wie we zijn.

1ehulpbijletselschade.nl is onderdeel van Pals Letselschade.

Bekijk hier hoe wij werken.